Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Johanna Hendrina Konings, geboren te Roggel op 4 april 1900, overleden te Brunssum op 1 mei 1988, begraven aldaar, dochter van Johannes Konings en Gertrudis Geerlings.


Zij is getrouwd te Hoensbroek op 18 mei 1923 met
Gerardus Johannes de Leeuw, mijnwerker, geboren te Overasselt op 1 februari 1900, overleden te Brunssum op 15 maart 1971, zoon van Johannes de Leeuw en Maria Wouterina van der Zand.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina