Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Herman Theeuwen, landbouwer, geboren te Baarlo op 26 februari 1836, overleden te Roggel op 21 mei 1907, zoon van Jan Theeuwen en Maria Josepha Bongaers.


Hij is getrouwd te Kessel op 3 mei 1867 met
Mathea Steeghs, landbouwster, geboren te Helden op 24 juli 1835, dochter van Hermanus Steeghs en Dorothea van Maris.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Joanna, geboren te Baarlo op 23 maart 1874, overleden te Schimmert op 3 juni 1955.
    Zij is getrouwd te Roggel op 27 april 1906 met Hendrik Houben, landbouwer, geboren te Roggel op 29 maart 1872, overleden te Roermond op 11 juli 1935, zoon van Cornelis Houben en Helena Vrinssen.



Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina