Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Wilhelmina Konings, geboren te Roggel op 12 september 1896, overleden te Heerlen op 16 april 1976, dochter van Johannes Konings en Gertrudis Geerlings.


Zij is getrouwd te Hoensbroek op 16 april 1920 met
Jacobus Hendricus Koninx, mijnwerker, geboren te Haelen op 19 september 1894, overleden te Hoensbroek op 15 februari 1957, zoon van Hendrik Koninx en Anna Gertrudis Kuijpers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina