Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Elisabeth Maria Flupsen, geboren te Roggel op 22 december 1911, overleden te Roermond (Z) op 30 oktober 1966, begraven te Heythuysen op 3 november 1966, dochter van Joannes Michiel Flupsen en Anna Maria Engels.


Zij is getrouwd te Roggel op 12 november 1937 met
Johannes Hubertus Vrenken, landbouwer, geboren te Roggel op 23 mei 1908, overleden te Heythuysen op 16 oktober 1972, begraven aldaar op 18 oktober 1972, zoon van Joannes Hubertus Vrenken en Maria Elizabeth Timmermans.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren kind, geboren te Heythuysen op 9 juni 1938.
  • 2 : Doodgeboren kind, geboren te Heythuysen op 9 juni 1938.
  • 3 : Doodgeboren kind, geboren te Heythuysen op 9 februari 1949.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina