Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gertrudis Wilhelmina Josephina Flupsen, geboren te Roggel op 10 maart 1897, overleden te Venlo (Z) op 13 november 1970, begraven te Grashoek op 16 november 1970, dochter van Joannes Michiel Flupsen en Anna Maria Engels.


Zij is getrouwd te Roggel op 5 juli 1918 met
Dominicus Hubertus Wilhelmus van Ophoven, landbouwer, geboren te Echt op 4 augustus 1892, zoon van Peter Hubertus van Ophoven en Anna Maria Baars.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina