Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Henricus Frenken, spoorwegbeambte, geboren te Roggel op 19 juli 1896, wonende te Heerlen, overleden aldaar op 10 oktober 1970, zoon van Theodorus Vrenken en Cornelia Houben.


Hij is getrouwd te Roggel op 8 december 1922 (1) met
Anna Maria Catharina Dietsenbacher, geboren te Roggel op 15 augustus 1897, wonende te Haarlem, te Roggel en te Neer, overleden te Heerlen op 25 februari 1929, dochter van Johannes Hendrikus Dietzenbacher en Willemina Versteegen.

Hij is getrouwd te Heerlen op 26 januari 1933 (2) met
Helena Maria Pügel, geboren te Essen-Bredeney (D) op 24 februari 1907, dochter van Johann Pügel en Bertha Elisabeth Albus.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina