Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johanna Catharina van Roij, geboren te Roggel op 1 november 1902, wonende aldaar, overleden te Roermond op 18 december 1957, dochter van Peter Johannes Hubertus van Roij en Maria Petronella Janssen.


Zij is getrouwd te Roggel op 29 juni 1934, getrouwd aldaar op 3 juli 1934 voor de kerk met
Paulus Wilhelmus Jacobus Cox, landbouwer, geboren te Beesel op 16 november 1899, wonende aldaar, overleden te Roermond (V) op 23 december 1988, begraven te Beesel op 28 december 1988, zoon van Hubertus Cox en Petronella van den Borst.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Nellie, geboren rond 1939, overleden op 19 juli 1943.
  • 2 : Piet.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina