Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johannes Hubertus Verhaegh, kommies en rijksambtenaar, geboren te Buggenum op 22 januari 1859, overleden te Venlo op 3 oktober 1915, zoon van Francis Verhaegh en Johanna van Rijswijck.


Hij is getrouwd te Maastricht op 24 juli 1889 met
Maria Geertruida Soons, dienstmeid, geboren te Geleen op 28 augustus 1862, overleden te Amby op 19 maart 1943, dochter van Jan Frans Soons en Catharina Elisabeth Paumen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina