Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johannes Schroijen, landbouwer, geboren te Roggel op 20 juni 1899, wonende aldaar, overleden te Horn op 4 oktober 1988, begraven te Roggel, zoon van Jan Servaes Schroijen en Johanna Hubertina Hobus.


Hij is getrouwd te Roggel op 1 mei 1936 met
Maria Sonnemans, geboren te Meijel op 10 november 1897, wonende aldaar en te Roggel, overleden te Roermond op 9 januari 1976, begraven te Roggel, dochter van Martinus Sonnemans en Hendrika van Zon.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina