Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Franciscus Verstappen, dienstknecht en landbouwer, geboren te Meijel op 16 augustus 1840, overleden aldaar op 15 februari 1919, zoon van Jan Verstappen en Wilhelmine van Laer.


Hij is getrouwd te Helden op 11 september 1869 met
Petronella van Ninhuis, landbouwster, geboren te Helden op 24 april 1836, overleden te Meijel op 9 januari 1907, dochter van Petrus Servaas van Ninhuijs en Joanna Maria Teven.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Johannes, geboren te Meijel op 7 maart 1874, overleden aldaar op 20 juni 1874.
  • 6 : Johannes, geboren te Meijel op 2 maart 1882, overleden aldaar op 8 april 1882.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina