Gezinsoverzichten

Versie mei, 2018

Johannes Emmanuel Heeskens, landbouwer, geboren te Roggel op 25 december 1903, overleden te Leveroij op 1 november 1944, begraven te Leveroy, zoon van Paulus Heeskens en Gertrudis Timmermans.


Hij was gehuwd met
Helena Catharina Petronella Janssen, geboren op 12 december 1909, overleden op 29 januari 2000, begraven te Leveroy, dochter van Peter Hendrik Janssen en Elisabeth Salemans.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de wet op bescherming persoonsgegevens zijn ook de personen die geboren zijn na 1916 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina