Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Elisabeth van Ninhuijs, landbouwster en akkervrouw, geboren te Helden op 24 november 1833, dochter van Petrus Servaas van Ninhuijs en Joanna Maria Teven.


Zij is getrouwd te Helden op 24 april 1863 met
Wilhelmus Smolders, landbouwer, geboren te Helden op 23 oktober 1833, zoon van Franciscus Smolders en Catharina Kessels.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petronella, geboren te Baarlo op 29 oktober 1865, overleden te Roggel op 18 april 1918.
    Zij is getrouwd te Roggel op 26 april 1897 met Ludowicus Simons, smid, geboren te Roggel op 11 april 1858, overleden aldaar op 25 december 1943, zoon van Michiel Simons en Mathilde Benders.
  • 4 : Frans, landbouwer, geboren te Maasbree rond 1878.
    Hij is getrouwd te Helden op 30 mei 1910 met Gertrudis Gielen, geboren te Helden op 13 februari 1878, dochter van Silvester Gielen en Johanna van Lier.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina