Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Elisabeth Hubertina Curvers, geboren te Roggel op 8 september 1862, wonende aldaar, overleden te Roermond op 7 januari 1916, dochter van Jan Curvers en Anna Maria Gertrudis Nijssen.


Zij is getrouwd te Roggel op 30 april 1894 met
Jan Lambert Ferdinand Magdelijns, kantoorbediende, geboren te Swalmen op 8 juli 1856, wonende te Roermond, overleden te Swalmen op 25 april 1939, zoon van Jan Lambert Magdelijns en Catharina Gertrudis van Keken.
(Hij is later getrouwd te Roermond op 17 oktober 1916 met Theresia Maria Hubertina Beumer, geboren te Sint Odiliënberg op 30 januari 1867.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina