Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petrus Henricus Alphonsus Maria Rats, onderwijzer, geboren te Roggel op 21 augustus 1905, overleden te Brunssum op 15 juli 1993, begraven te Nuth, zoon van Marinus Johannes Rats en Catharina Elizabeth Baeten.


Hij is getrouwd te Heerlen op 13 augustus 1935 met
Gertrud Josephina Jansen, geboren te Heerlen op 7 december 1914, overleden te Nuth op 27 december 2004, dochter van Heinrich Josef Jansen en Kunigunda Thevis.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina