Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria Hamers, winkelierster, wonende te Rotterdam.


Zij was gehuwd met
Henricus Rats, winkelier en kleermaker, geboren te Haaren op 17 april 1838, wonende te Rotterdam en te Roggel, overleden aldaar op 20 april 1917, zoon van Joannes Rats en Johanna Maria Mutsaars.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Marinus Johannes, hoofd der school en onderwijzer, geboren te Udenhout op 30 augustus 1865, wonende te Roggel, overleden te Roermond op 30 december 1951.
    Hij is getrouwd te Roggel op 12 september 1892 met Catharina Elizabeth Baeten, geboren te Roggel op 18 maart 1866, wonende aldaar, overleden aldaar op 7 augustus 1915, dochter van Cornelis Baeten en Helena Verstappen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina