Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Johannes Andreas Hubertus Houben, bediende, geboren te Roggel op 3 augustus 1858, overleden te Roermond op 25 februari 1901, zoon van Mathis Houben en Petronilla Loijen.


Hij is getrouwd te Roggel op 23 februari 1892 met
Anna Bernardina Hubertina Steegmans, geboren te Roggel op 30 november 1854, dochter van Hendrik Hubert Steegmans en Gertrudis Wilhelmina van den Eertwegh.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina