Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gerardus Wagemans, notaris, geboren te Roggel op 18 november 1897, overleden te Roermond (Z) op 15 mei 1944, begraven te Tegelen, zoon van Leonard Wagemans en Elisabeth Vrenken.


Hij is getrouwd te Broekhuizen op 13 september 1927 voor de kerk met
Albertina Ida Maria Cornelia van Boven, geboren te Echt op 5 juni 1902, overleden te Heerlen op 21 april 1970, dochter van Petrus Wilhelmus Hubertus van Boven en Henrica Hubertina Huberta van Soest.
(Zij was later gehuwd met Jozef Godfried Antoon Opfergelt, burgemeester, geboren op 14 augustus 1888, overleden te Heerlen op 3 januari 1977.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina