Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hubertus Servaas Venner, veenarbeider, geboren te Roggel op 30 augustus 1898, overleden te Deurne op 11 februari 1980, begraven te Liessel op 14 februari 1980, zoon van Hendricus Johannes Venner en Johanna Mechtildis Peeters.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 13 mei 1932 met
Maria Gertrudis Brentjes, geboren te Heythuysen op 9 januari 1904, wonende aldaar, overleden te Liessel op 5 augustus 1989, begraven aldaar op 9 augustus 1989, dochter van Jacobus Leonardus Brentjes en Anna Catharina Hubertina Vaassen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina