Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Mathijs Hubertus Tulkens, dienstknecht en landbouwer, geboren te Grathem op 1 december 1846, overleden te Haelen op 28 december 1914, zoon van Mathieu Thulkens en Anne Catherine van Ratingen.


Hij is getrouwd te Haelen op 24 april 1876 met
Elisabeth Schreurs, dienstmeid en landbouwster, geboren te Haelen op 8 januari 1846, overleden aldaar op 22 januari 1927, dochter van Pierre Schreurs en Elisabeth Peeters.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Mathijs Hubertus, spoorwegwerker en landbouwer, geboren te Haelen op 10 november 1879, overleden te Hunsel op 16 december 1947.
    Hij is getrouwd te Haelen op 15 mei 1905 met Maria Sibilla Gijsen, dienstbode en dienstmeid, geboren te Roggel op 24 december 1876, overleden te Neeritter op 10 februari 1968, begraven aldaar, dochter van Joannes Gijsen en Elisabeth Hendriks.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina