Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joseph Mennen, bakker, geboren te Roggel op 16 januari 1909, wonende te Schinnen, overleden te Geleen op 6 februari 1971, zoon van Joannes Hubertus Mennen en Anna Maria Smeets.


Hij is getrouwd te Beesel op 11 december 1942 met
Anna Catharina Margaretha Franssen, geboren te Beesel op 11 juli 1912, overleden te Geleen op 27 november 1987, dochter van Simon Franssen en Arnoldina Stroucken.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina