Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jacobus Schrijnewerkers, landbouwer, geboren te Roggel op 20 september 1864, wonende aldaar, zoon van Hendrik Schrijnewerkers en Anna Maria Elisabeth Gubbels.


Hij is getrouwd te Roggel op 11 april 1890 met
Catharina Verstappen, geboren te Roggel op 24 augustus 1859, wonende aldaar, overleden te Liessel op 24 oktober 1934, dochter van Martinus Verstappen en Helena Driessen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hendrikus, geboren te Roggel op 10 april 1891, overleden te Dülken (D) op 28 oktober 1918.
  • 2 : Martinus, geboren te Roggel op 22 mei 1893.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina