Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Martinus Verstappen, geboren te Roggel op 16 september 1893, overleden te Vught op 20 april 1951, begraven te Sint Oedenrode op 24 april 1951, zoon van Hendrik Verstappen en Petronella Janssen.


Hij is getrouwd te Asten op 18 september 1925 (1) met
Johanna Maria Mutsers, geboren te Asten rond 1895, overleden te Sint Oedenrode op 4 juni 1944, dochter van Jacobus Mutsers en Maria Josepha Mennen.

Hij was gehuwd (2) met
Johanna van den Burgt.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina