Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Godefridus Mennen, zuivelhandelaar, geboren te Roggel op 3 januari 1893, overleden te Gemert op 13 april 1964, zoon van Joannes Hubertus Mennen en Anna Maria Smeets.


Hij is getrouwd te Maastricht op 17 augustus 1925 (1) met
Joanna Gertrudis Mertens, geboren te Grathem Oler op 16 september 1899, overleden te Maastricht op 10 februari 1944, dochter van Antoon Martens en Maria Gertrudis Wolters.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Antonius Henricus, zuivelhandelaar, geboren te Maastricht op 6 april 1928, overleden aldaar op 3 maart 2001.

Hij is getrouwd te Maastricht op 24 april 1946 (2) met
Elisabeth Catharina Resing, onderwijzeres, geboren te Gescher (D) op 28 mei 1901, overleden te Maastricht op 8 maart 1996, dochter van Gerhard Resing en Elisabeth Kemper.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina