Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Joannes Breukers, bakker, geboren te Nederweert op 7 april 1852, wonende aldaar, overleden aldaar op 2 december 1925, zoon van Peter Theodorus Breukers en Joanna Pijls.


Hij is getrouwd te Roggel op 3 mei 1889 met
Wilhelmina Catharina van Ratingen, geboren te Roggel op 20 april 1855, wonende aldaar, overleden te Weert op 3 september 1938, begraven te Leveroij, dochter van Mathieu van Ratingen en Judith Bernardine Kneepkens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria Clara, geboren te Nederweert op 13 februari 1890.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina