Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Leonard Clemens Pleunis, geboren te Grathem op 17 augustus 1893, overleden te Roermond op 1 februari 1980, begraven te Grathem, zoon van Leonard Pleunis en Anna Catharina Looijen.


Hij was gehuwd met
Elisabeth Cornelia Vermij, geboren te Baexem op 6 november 1905, overleden te Roermond (Z) op 4 juli 1994, begraven te Grathem op 7 juli 1994, dochter van Hendricus Hubertus Vermij en Petronella Geraets.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina