Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gertrudis Pleunis, geboren te Grathem op 4 oktober 1891, overleden te Roermond (Z) op 1 april 1976, begraven te Grathem, dochter van Leonard Pleunis en Anna Catharina Looijen.


Zij is getrouwd te Grathem op 17 januari 1919 met
Paulus Hubertus Caris, landbouwer, geboren te Grathem op 15 oktober 1886, overleden te Roermond (Z) op 28 januari 1967, begraven te Grathem, zoon van Petrus Hubertus Caris en Anna Christina Vestjens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren dochter, geboren te Grathem op 13 oktober 1923.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina