Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Catharina Pleunis, geboren te Grathem op 30 juli 1890, overleden op 15 juni 1960, dochter van Leonard Pleunis en Anna Catharina Looijen.


Zij is getrouwd te Beesel op 3 april 1931 met
Franciscus Joannes Hubertus Odo Heldens, landbouwer, geboren te Beesel op 18 november 1879, overleden op 11 februari 1959, zoon van Hendrik Heldens en Petronella Timmermans.
(Hij was weduwnaar van Maria Gertrudis Vallen, overleden op 10 mei 1929.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina