Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Elisabeth Breukers, dienstmeid, geboren te Nederweert op 23 april 1848, overleden te Hunsel op 23 mei 1922, dochter van Peter Theodorus Breukers en Joanna Pijls.


Zij is getrouwd te Hunsel op 2 april 1875 met
Mathijs Coolen, landbouwer, geboren te Grathem op 28 maart 1850, overleden te Hunsel op 20 september 1925, zoon van Jean Coolen en Joanna Elisabeth Bertjens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina