Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Mathijs Hubertus van Roij, politieagent, geboren te Roggel op 6 februari 1889, overleden te Geleen op 23 november 1976, zoon van Theodorus Hubertus van Roij en Willemina Hubertina Houben.


Hij is getrouwd te Beesel op 2 mei 1919 met
Wilhelmina Huberdina Engelina Steeghs, geboren te Beesel op 24 juli 1893, overleden op 15 februari 1969, begraven te Geleen, dochter van Antonius Steeghs en Maria Gertrudis Thijssen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina