Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Theodorus Hubertus Breukers, geboren te Nederweert op 5 maart 1892, overleden te Weert op 19 januari 1982, begraven te Leveroy op 23 januari 1982, zoon van Peter Joannes Breukers en Wilhelmina Catharina van Ratingen.


Hij is getrouwd te Baexem op 23 april 1924 met
Joanna Catharina Truijen, geboren te Molenbeersel (B) op 24 april 1893, overleden op 20 maart 1955, begraven te Leveroy, dochter van Theodorus Truyen en Margareta Hubertina Henderickx.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johanna Maria Wilhelmina, geboren te Nederweert rond 1927, overleden aldaar op 23 februari 1929.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina