Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Gerrit Seelen, werkman en landbouwer, geboren te Deurne en Liessel op 5 april 1856, zoon van Peter Zeelen en Jeanne Marie van Calis.


Hij is getrouwd te Meijel op 10 juli 1882 met
Geertruda Manders, dienstmeid en landbouwster, geboren te Deurne en Liessel op 4 november 1858, dochter van Henri Manders en Mechtildis van Bree.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Hendrik, wegwerker, geboren te Deurne en Liessel op 24 juli 1885, wonende te Tegelen, overleden te Venlo op 25 oktober 1953.
    Hij is getrouwd te Roggel op 9 april 1915 met Petronella Nijskens, geboren te Roggel op 24 juli 1893, wonende aldaar, overleden te Venlo op 23 december 1944, natuurlijke dochter van Johanna Nijskens.
  • 3 : Francis, landbouwer, geboren te Deurne en Liessel op 15 oktober 1892.
    Hij is getrouwd te Meijel op 25 april 1922 met Maria Catharina Gielens, geboren te Meijel op 16 november 1896, dochter van Lodewijk Gielens en Maria Anna Hendrix.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina