Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Hendrik Hubert Peters, landbouwer, geboren te Beegden rond 1866, zoon van Severinus Peters en Anna Catharina Vossen.


Hij is getrouwd te Roggel op 10 april 1896 met
Johanna Hubertina Baatsen, geboren te Roggel op 20 december 1870, dochter van Peter Baetzen en Anna Catharina Baeten.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Severinus Hubertus Peter, landbouwer, geboren te Roggel op 4 februari 1897, overleden te Venray op 9 september 1966, begraven te Venlo op 14 september 1966.
    Hij is getrouwd te Arcen en Velden op 29 juni 1928 met Maria Jacoba Zeelen, geboren te Velden op 16 oktober 1903, dochter van Andries Gerard Hubert Zeelen en Johanna Maria Schreurs.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina