Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria Huijskens, geboren te Hunsel op 1 november 1832, overleden voor 1887, dochter van Peter Huijskens en Johanna Lupsen.


Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 8 april 1861 met
Jacobus Spelter, dienstknecht, dagloner en landbouwer, geboren te Beegden op 17 november 1831, wonende te Heel en Panheel, zoon van Peter Spelter en Sebilla Evers.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Maria Agnes, geboren te Heel en Panheel rond 1877.
    Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 27 oktober 1902 met Johannes Hubertus Heuts, steenhouwer, geboren te Oud-Valkenburg rond 1868, zoon van Theodoor Heuts en Anna Maria Jehae.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina