Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petronella van Birgelen, landbouwster, geboren te Melick op 11 juli 1821, wonende te Herkenbosch Melick, dochter van Hendrik van Birgelen en Anna Maria Tellers.


Zij is getrouwd te Melick en Herkenbosch op 25 mei 1842 (1) met
Andreas Claessen, akkerman, geboren te Herkenbosch op 4 februari 1822, zoon van Martin Claessen en Hendrina Peters.

Zij is getrouwd te Melick en Herkenbosch op 1 mei 1848 (2) met
Jacobus Borg, dienstknecht, geboren te Herkenbosch op 14 mei 1821, wonende te Herkenbosch Melick, zoon van Jan Borg en Megteld Goldschmitz.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina