Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Elisabeth Rijcks, landbouwster, geboren te Heythuysen op 25 maart 1841, overleden aldaar op 12 maart 1911, dochter van Jean Rijckx en Anne Catherine van Bommel.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 2 april 1875 met
Renier Jetten, landbouwer, geboren te Heythuysen op 15 januari 1846, overleden te Horst op 22 december 1930, zoon van Martin Jetten en Anne Marie Craenen.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina