Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hendrikus Smeets, geboren te Roggel op 7 juli 1888, overleden te Echt op 14 januari 1974, begraven aldaar op 17 januari 1974, zoon van Franciscus Smeets en Maria Gertrudis Bonten.


Hij is getrouwd te Echt op 18 april 1928 met
Maria Catharina Hubertina Konings, geboren te Echt op 24 november 1895, overleden te Susteren op 24 december 1988, dochter van Antonius Hubertus Konings en Helena Henrica Coonen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina