Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Maria Levels, landbouwster, geboren te Baexem op 23 januari 1843, overleden te Hunsel op 29 juni 1923, dochter van Lambert Leevels en Anne Marie Ingeveld.


Zij is getrouwd te Baexem op 5 april 1877 met
Arnoldus Halfers, dienstknecht, geboren te Grathem op 17 oktober 1841, overleden te Hunsel op 13 april 1923, zoon van Engelbert Halfers en Cornelia Verstappen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Johannes Hubertus, landbouwer, geboren te Grathem op 17 mei 1880, overleden te Hunsel op 21 mei 1926.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina