Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Mathijs Leevels, metselaar, geboren te Baexem op 6 april 1838, wonende te Grathem, overleden te Heel en Panheel op 6 juli 1923, zoon van Lambert Leevels en Anne Marie Ingeveld.


Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 9 oktober 1873 met
Anna Maria Beckers, geboren te Heel en Panheel op 5 april 1846, overleden te Grathem op 12 september 1929, dochter van Peter Beckers en Maria Catharina Hermans.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Henricus, metselaar, geboren te Heel en Panheel op 28 april 1878, wonende te Grathem, overleden te Roermond (Z) op 27 december 1962.
    Hij is getrouwd te Grathem op 13 februari 1914 met Anna Maria Triepels, geboren te Nederweert op 26 januari 1886, wonende te Grathem, overleden aldaar op 18 oktober 1938, dochter van Wilhelmus Triepels en Catharina van de Port.



Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina