Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joannes Franciscus van Heur, postbode, geboren te Roggel op 17 april 1885, zoon van Joannes Jacobus van Heur en Johanna Maasen.


Hij is getrouwd te Nunhem op 5 juni 1916 met
Anna Maria Wolters, geboren te Melick en Herkenbosch op 4 december 1888, dochter van Willem Hubertus Wolters en Maria Catharina Hubertina Teuwen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Joanna Josephina, geboren te Roggel op 26 maart 1917, overleden op 5 oktober 2003, begraven te Stein.
    Zij is getrouwd te Stein op 30 mei 1941 met Johannes Hubertus Pepels, fabrieksarbeider, geboren te Stein op 15 januari 1910, overleden aldaar op 14 april 1988, zoon van Joannes Hubertus Pepels en Maria Agnes op den Camp.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina