Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Mechtildis Simons, geboren te Meijel op 6 april 1885, wonende te Heythuysen, overleden te Obbicht en Papenhoven op 28 december 1932, dochter van Antonius Hubertus Simons en Anna Gertrudis Scheres.


Zij is getrouwd te Roggel op 20 april 1917 met
Godefridus Hubertus Mennen, landbouwer, geboren te Roggel op 13 april 1886, wonende aldaar, overleden te Obbicht op 13 september 1952, zoon van Thomas Mennen en Joanna Hendriks.
(Hij is later getrouwd te Roggel op 25 mei 1934 met Maria Hubertina Petronella Maasen, geboren te Roggel op 27 december 1885, wonende aldaar, overleden te Obbicht en Papenhoven op 18 oktober 1944, dochter van Franciscus Hubertus Maassen en Petronella Heijnen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina