Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Leonardus Hubertus Hendriks, schilder, geboren te Nunhem op 5 mei 1889, overleden te Roermond (Z) op 18 augustus 1966, begraven te Heythuysen op 22 augustus 1966, zoon van Pieter Hendriks en Maria Anna Christina Theelen.


Hij is getrouwd te Nunhem op 7 augustus 1917 met
Henrica Maria Helena Schreurs, winkelierster, geboren te Hunsel op 12 september 1889, overleden te Heythuysen op 28 mei 1987, dochter van Godfridus Antonius Schreurs en Agatha Hubertina Kessels.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Maria Christina Helena, geboren te Heythuysen rond juni 1927, overleden aldaar op 26 maart 1929.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina