Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Gertruda Hubertina Hendriks, geboren te Nunhem op 9 november 1884, overleden te Roermond op 7 september 1965, dochter van Pieter Hendriks en Maria Anna Christina Theelen.


Zij is getrouwd te Nunhem op 11 september 1911 met
Gerard Hubert Steegmans, koopman, geboren te Heythuysen op 3 mei 1883, overleden te Roermond op 28 januari 1958, zoon van Jan Hubert Steegmans en Anna Catharina van Laer.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina