Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Hubertina Aerts, geboren te Roggel op 16 november 1883, overleden te Deurne op 11 augustus 1946, dochter van Joannes Philippus Aerts en Cornelia Houben.


Zij is getrouwd te Deurne op 26 april 1919 met
Henricus Antonius Verstappen, landbouwer, geboren te Deurne en Liessel op 16 december 1878, overleden te Deurne op 13 maart 1929, zoon van Arnoldus Verstappen en Antonetta van Bussel.
(Hij is eerder getrouwd te Helden op 15 april 1907 met Bartholina Neessen, geboren te Helden rond 1876, overleden te Deurne en Liessel op 31 oktober 1917, dochter van Petrus Neessen en Johanna Lenders.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina