Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Maria Vranken, geboren te Roggel op 16 september 1880, wonende te Maasbree, overleden te Heerlen (Z) op 15 februari 1963, begraven te Eygelshoven, dochter van Joannes Franken en Mechtildis Peeters.


Zij is getrouwd te Maasbree op 2 november 1900 met
Peter van Rhee, pannenbakker, geboren te Tegelen op 20 september 1878, wonende te Maasbree, overleden te Eijgelshoven op 5 januari 1956, zoon van Peter Gerard van Rhee en Joanna Elisabeth Huis.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Casper Melchior, mijnwerker, geboren te Maasbree op 19 mei 1900, wonende te Ubach over Worms, overleden aldaar op 21 augustus 1967.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina