Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Catharina Aerts, geboren te Roggel op 7 april 1892, overleden te Nederweert op 14 februari 1960, dochter van Joannes Philippus Aerts en Cornelia Houben.


Zij is getrouwd te Nederweert op 4 mei 1923 met
Wilhelmus Frenken, timmerman, geboren te Nederweert op 7 juli 1887, overleden op 23 mei 1975, zoon van Martinus Frenken en Petronella Linssen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Nellie, geboren op 26 mei 1930, overleden op 3 augustus 2004.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina