Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Hendrik Linssen, schoenmaker, geboren te Heythuysen op 5 april 1846, overleden te Belfeld op 8 januari 1919, zoon van Christiaan Linssen en Anne Catherine Jacobs.


Hij is getrouwd te Beesel op 31 mei 1872 (1) met
Catharina Hubertina Bongaers, naaister, geboren te Beesel op 23 februari 1841, overleden aldaar op 6 april 1873, dochter van Gerard Bongaerts en Johanna Strouken.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joanna Petronella, geboren te Beesel rond 1873, overleden aldaar op 16 juni 1874.

Hij is getrouwd te Beesel op 10 november 1873 (2) met
Joanna Hubertina Thijssen, dienstmeid, geboren te Beesel op 12 december 1840, dochter van Hendrik Hubert Tissen en Joanna Wolters.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina