Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Cornelis Hendrikus Hubertus Vaes, geboren te Roggel op 11 mei 1896, overleden te Venlo (Z) op 28 november 1970, zoon van Jan Mathijs Vaes en Anna Maria Scheres.


Hij is getrouwd te Tegelen op 13 februari 1926 met
Gertruda Margaretha Janssen, dienstbode, geboren te Tegelen op 17 mei 1901, dochter van Hermanus Janssen en Hubertina Gommans.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina