Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Gertrudis Vaas, geboren te Roggel op 10 september 1889, overleden te Nederweert op 18 januari 1943, dochter van Jan Mathijs Vaes en Anna Maria Scheres.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 7 september 1916 met
Henricus Hubertus Kuijpers, arbeider, geboren te Nederweert op 9 juni 1884, zoon van Francis Kuijpers en Maria Huberdina van de Waarsenburg.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria Gerarda, geboren te Nederweert rond december 1929, overleden aldaar op 2 juli 1930.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina