Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joannes Cornelis Vogels, landbouwer, geboren te Nederweert op 17 april 1856, wonende aldaar, overleden te Heythuysen op 16 april 1936, zoon van Pierre Joseph Vogels en Maria Gertrudis Driessen.


Hij is getrouwd te Hunsel op 20 oktober 1887 met
Anna Catharina van Geneijgen, geboren te Hunsel op 13 februari 1863, wonende te Nederweert, overleden te Heythuysen op 24 februari 1946, dochter van Lambert van Geneijgen en Maria Barbara Hubertina Suntjens.

Uit dit huwelijk:
  • 5 : Anna Maria Hubertina, geboren te Heythuysen op 3 april 1905, wonende aldaar, overleden te Roermond (Z) op 25 augustus 1990, begraven te Heythuysen op 30 augustus 1990.
    Zij is getrouwd te Heythuysen op 28 december 1928 met Henricus Hubertus Gielen, landbouwer, geboren te Heythuysen op 11 juni 1899, wonende aldaar, overleden aldaar op 24 november 1983, begraven aldaar, zoon van Michiel Gielen en Joanna Caris.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina