Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Gertrudis Driessen, landbouwster, geboren te Heythuysen op 19 november 1819, wonende te Nederweert, overleden aldaar op 12 maart 1890, dochter van Cornelis Driessen en Margaretha Evers.


Zij is getrouwd te Nederweert op 31 maart 1853 (1) met
Pierre Joseph Vogels, geboren te Nederweert op 22 juli 1813, wonende aldaar, overleden aldaar op 26 april 1860, zoon van Pieter Vogels en Maria Caris.

Uit dit huwelijk:

Zij is getrouwd te Nederweert op 6 december 1861 (2) met haar zwager
Joannes Jacobus Vogels, landbouwer, geboren te Nederweert op 5 december 1796, overleden aldaar op 27 januari 1879, zoon van Pieter Vogels en Maria Caris.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina