Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Antonia Peeters, dienstbode, geboren te Roggel op 3 juni 1896, overleden te Leeuwen op 27 maart 1958, begraven te Horn, dochter van Sibertus Hubertus Peeters en Maria Magdalena Vogels.


Zij is getrouwd te Horn op 1 april 1921 met
Johannes Hubert Bremmers, stoker ringoven, geboren te Horn op 13 februari 1895, overleden te Roermond de Weerd op 13 april 1955, begraven te Horn, zoon van Jacobus Hubertus Bremmers en Maria Hubertina Delissen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina