Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria Hobus, geboren te Heythuysen op 27 oktober 1846, wonende te Beegden, overleden aldaar op 17 april 1933, dochter van Thomas Hobus en Elisabeth Rickx.


Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 22 april 1881 met
Nicolaas Henricus Adams, tapper, geboren te Beegden op 24 december 1829, wonende aldaar, overleden aldaar op 16 maart 1915, zoon van Peter Adams en Genoveva Coolen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Elisabeth Genoveva, geboren te Beegden op 6 augustus 1881.
    Zij is getrouwd te Beegden op 6 mei 1910 met Thomas Hubertus Haelermans, klompenmaker, geboren te Heel op 26 augustus 1877, overleden te Ohé en Laak op 26 januari 1958, zoon van Jozef Hubertus Haelermans en Catharina Hubertina Leenen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina