Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Petrus Johannes Stichels, wonende te Helden.


Hij was gehuwd met
Petronella Zeelen, wonende te Helden.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Catharina, geboren te Helden op 29 juni 1829, overleden te Nederweert op 27 juli 1878.
    Zij was gehuwd met Petrus Hermans.
  • 3 : Leonardus Hubertus, veldwachter, geboren te Helden op 4 juni 1841, overleden te 's-Hertogenbosch op 15 juli 1910.
    Hij is getrouwd te Roermond op 11 mei 1876 met Anna Maria Knippenberg, dienstmeid, geboren te Heythuysen op 17 mei 1849, overleden te Roermond op 30 januari 1917, dochter van Jean Knippenberg en Catherine Sensen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina